Containere de locuit pe comanda !

Suntem producatori de containere de locuit pe comanda la orice dimensiune.Versiunea standard este de 6000x2400x2500mm.

Cere oferta
containere de locuit
Sighisoara

Containere de locuit pentru fiecare nevoie !

Producem containere de locuit pentru fiecare nevoie.Orice container poate fi echipat cu grup sanitar.Acest ansamblu este format din 9 module unite cu o suprafata totala de 135mp.

Arad

Container de locuit cu dimensiunea de 10000x2400x2500mm

Container de locuit cu dimensiunea de 10000x2400x2500mm compartimentat cu spatiu open-space si grup sanitar.

Bucuresti

Ansamblu de 3 containere de locuit !

Ansamblu de 3 containere de locuit,aceasta spatiu mobil are interiorul sau : 2 dormitoare,o bucatarie,un spatiu sanitar si un dressing.

Iasi

Containere de locuit pentru productie.

Containere de locuit cu dimensiunea de 6058x7314x2700mm P + 1.Aceste containere de locuit ajuta la productia ziarelor.

De ce sa alegi un container de locuit?

Un container de locuit este o alege ideala pentru un spatiu mobil temporar sau permanent intr-o zona greu accesibila pentru constructiile traditionale.Avantajul principal al unui container este termoizolatia si pretul redus de achizitie.Poti sa ai o noua casa in inima muntilor cu doar 3400 Euro la care se va adauga TVA-ul.Intr-adevar transportul nu este inclus in acest pret,dar nu trebuie sa te sperii de acest lucru ! 

Am nevoie de autorizatie de constructie pentru containere?

Autorizatia de constructie nu este necesara pentru amplasarea unor containere in curtea ta.Acestea sunt locatii temporare pe care le puteti transporta oricand doriti dumneavoastra.Legea va permite sa intalati in curtea dumneavoastra orice spatiu mobil care nu contine acoperis pe structura de lemn cu tabla.

Ce lucruri interesante pot gasi la un container de locuit?

Un container de locuit poate fi o opțiune interesantă pentru oamenii care caută o soluție de locuit ieftină și ușor de instalat. Aceste containere sunt fabricate din tabla prelucrata la afkant și pot fi transformate într-o locuință confortabilă și modernă.

Printre lucrurile interesante pe care le poți găsi într-un container de locuit se numără:

  1. Spațiu flexibil: Containerele de locuit pot fi configurate în mai multe moduri, astfel încât să poți obține spațiul de care ai nevoie. Poți să adaugi sau să elimini pereți și să instalezi diferite tipuri de mobilier pentru a obține un spațiu personalizat.

  2. Economie de bani: Deoarece containerele de locuit sunt fabricate din materiale durabile și ieftine, costurile de construcție și întreținere sunt reduse. În plus, aceste containere pot fi construite rapid și ușor, reducând astfel costurile de muncă.

  3. Mobilitate: Dacă ai nevoie să te deplasezi frecvent sau să călătorești în diverse locuri, un container de locuit poate fi o soluție ideală. Aceste containere pot fi transportate cu ușurință cu ajutorul unui camion și instalate oriunde dorești.

  4. Eficiența energetică: Containerele de locuit pot fi izolate cu ușurință și pot fi echipate cu sisteme de încălzire și răcire eficiente energetic, astfel încât să economisești bani la facturile de utilități.

  5. Spații verzi: Dacă îți place să cultivi plante sau legume, un container de locuit poate fi convertit într-un spațiu de grădinărit. Poți instala sisteme de irigare și iluminare, și să te bucuri de recolta ta proaspătă chiar la ușa ta.