Întrebări frecvente adresate

Aici vei găsi răspunsul la toate întrebările pe care încă nu ai răspunsul.În sectiunea de mai jos sunt identificate cele mai frecvente întrebări adresate de catre clienți.

*În sectiunea articole se posteaza frecvent.

Întrebări comune

Acestă secțiune are rolul de a acapara toate întrebarile pe care dumneavoastra le aveți despre structura metalică modulară.

Timpul estimat pentru construirea unei case modulare este de 45 zile lucratoare dar echipa noastra incearca sa va aduca produsul cat mai repede posibil.

Produsele confectionate de catre casa modulara sunt transportate cu ajutorul flotei de camioane personale.

Stock-ul disponibil in timp real se poate verifica apasand pe butonul verde din partea de sus a paginei numit "Cerere oferta".Completati formularul si puteti selecta campul specific.

Pentru a deveni membru al companiei casa-modulara.ro poti depune la sediul nostru un CV.Pentru mai multe detalii nu ezita sa suni la numarul afisat in bara de navigatie.

Termenul de garantie variaza in functie de produsul achizitionat.Puteti afla garantia unui produs completand formularul de "cerere oferta".

Alte întrebări

Dacă crezi ca întrebările comune nu au acoperit toate dorințele tale de a cunoaste mai mult despre casele modulare am pregătit o sectiune extra.

Incercam sa livram in toate tarile UE inclusiv CH.Pentru colaborari va rugam sa lasati un mesaj la cerere oferta sau sa sunati la numarul din descriere.

Puteți să plăți prin online banking sau la banca cu factura.Există și posibilitatea să veniți la sediul nostru iar pe baza chitanței emise să plătiți direct la noi.

Puteți beneficia de statusul rapid în cazul în care dumneavoastră sunteți dispus să plătiți factura integral,doar în anumite condiții.Există posibilitatea de confecționare mai rapidă în anumite cazuri.

Produsele companiei noastre sunt confecționate în județul Galați,comuna Sendreni într-o hală industrială.Primim vizite de la orice client de-al nostru.

În cazul în care dumneavoastră nu puteți primi produsul,noi avem o platformă pe care puteți să închiriați spațiu pentru depozitare.

Ne puteți lăsa un mesaj pe WhatsApp

Apasă butonul si vei fi redirectionat pe platforma WhatsApp
Interactioneaza