Comandă calitate superioară de la casă modulară

Serviciile prestate de către casa-modulara.ro au certificare ISO 9001,certificat de garantie și certificat de conformitate.Pentru orice nelămurire in legatură cu structura modulară nu ezita sa ne contactezi.

* Toate serviciile sunt furnizate de companie: verificate și actualizate 24/7.

Intro
Tehnologia containerelor monobloc/modulare

Durata de viața a unui Container modular/monobloc este indelungată

Produsele modulare si monobloc ale firmei casa-modulara.ro au durata de viata ridicata deoarece sunt folosite materiale de calitate in confectionarea lor.

Tehnologia structurii metalice modulare

Construieste-ti o casă modulară pe masura asteptarilor tale

Discuta,negociaza,personalizeaza iar visul tau devine realitate.Impreuna putem realiza structurii metalice modulare de calitate.

Sursă google.ro

Marcă de înaltă calitate si prestigioasă

Apreciat 5 din 5

5-Stele Companiei Noastre

Poti afla mai multe despre noi si produse

Servicii modulare

Am colaborat cu casa-modulara.ro si recomand cu mare placere pentru seriozitatea de care au dat dovata, pentru standardele inalte la care lucreaza, pentru rapiditatea cu care lucreaza si calitatea materialelor. Echipa profesionista !

Olivia Mărculescu
via google.ro
Servicii modulare

Nu imi imaginam că o casă modulară pe structură metalică poate arată foarte bine la aceste prețuri reduse iar finisajele interioare cat si cele exterioare sunt de înaltă calitate.Sunt plăcut impresionat de această echipă!

Oiță Ionuț
via google.ro
Servicii modulare

Fiecare dintre noi avem o casa pe care o dorim.Dorinta mea a fost creată de catre casa-modulara.ro aratandu-mi ca poti creea ceea ce-ti doresti la costuri reduse prin intermediul unei structuri metalice.Va multumesc frumos pentru tot !

Mihaela Spiridonescu
via google.ro