Verifică Termenii & Condiții detaliat.

Verifică cu mare atenție termenii si condiții.

*Primiți cele mai noi știri și actualizări. Fără spam.

Termenii

Accesând site-ul web casa-modulara.ro, sunteți de acord să fiți legat de acești termeni și condiții, de toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de legea aplicabilă privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

Utilizați licența

Ne angajăm să ne desfășurăm activitatea în conformitate cu aceste principii, pentru a ne asigura că confidențialitatea informațiilor personale este protejată și menținută. Casa-modulara.ro poate modifica această politică de confidențialitate din când în când, la discreția exclusivă a casa-modulara.ro

Promovarea site-ului
Salvarea pozelor in scopuri personale
Accesarea integral a site-ului.
Convorbire telefonică în legătură cu orice întrebare despre produsele noastre.
Salvarea pozelor in scopuri comerciale
Copierea textului de pe acest site

Declinare de responsabilitate

Materialele de pe site-ul Casa-Modulară sunt furnizate „ca atare”. Casa-Modulara nu oferă garanții, exprimate sau implicite, și prin aceasta renunță și neagă toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanții implicite sau condiții de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau nerespectarea proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor.

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi.
Politica Casă-Modulară este de a vă respecta confidențialitatea cu privire la orice informații pe care le putem colecta în timpul funcționării site-ului nostru web. În consecință, am dezvoltat această politică de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, folosim, comunicăm, dezvăluim și folosim în alt mod informațiile personale. Am prezentat mai jos politica noastră de confidențialitate.

Vom colecta informații personale prin mijloace legale și corecte și, după caz, cu cunoștința sau consimțământul persoanei în cauză.
Înainte sau în momentul colectării informațiilor personale, vom identifica scopurile pentru care sunt colectate informații.
Vom colecta și vom utiliza informații personale numai pentru îndeplinirea acelor scopuri specificate de noi și în alte scopuri auxiliare, cu excepția cazului în care obținem consimțământul persoanei în cauză sau așa cum este cerut de lege.
Datele cu caracter personal ar trebui să fie relevante pentru scopurile pentru care urmează să fie utilizate și, în măsura necesară pentru aceste scopuri, ar trebui să fie corecte, complete și actualizate.
Vom proteja informațiile personale utilizând măsuri de securitate rezonabile împotriva pierderii sau furtului, precum și accesului, divulgării, copierii, utilizării sau modificării neautorizate.
Vom păstra informațiile personale numai atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea acestor scopuri.

Ne angajăm să ne desfășurăm activitatea în conformitate cu aceste principii, pentru a ne asigura că confidențialitatea informațiilor personale este protejată și menținută. Casă-Modulară poate modifica această politică de confidențialitate din când în când, la discreția exclusivă a Casă-Modulară

Ai nevoie de mai multe informații ?